Føj til bestillingsliste
Til bestillingsliste

Forsikringsselskaber og pensionskasser
Sæt kryds i kalenderen allerede nu til din årlige opdatering på området. Få styr på de væsentligste ændringer, der er relevant for regnskabsaflæggelse, revision og god ledelsesskik i forsikringsselskaber og pensionskasser.

Kurset bringer dig ajour med væsentlige ændringer i lovgivning og praksis, der er relevante for regnskabsaflæggelse og revisionen af forsikringsselskaber, tværgående pensionskasser og firmapensionskasser. Du får bl.a. et overblik over de regler, der vedrører solvenskrav for forsikringsselskaber.

Se program her: programmet 

NB. Kurset forventes at have en varighed á 8 timer og give 8 OE-timer fordelt på revision og regnskab. Der vil muligvis også være et indlæg om skatteretlige emner. Dette dog med forbehold for ændringer, da det endelige program samt navne på foredragsholdere er under udarbejdelse. 

Dine forudsætninger
Kurset er især for statsautoriserede revisorer, der er certificeret i henhold til Finanstilsynets certificeringsordning. Kurset er også relevant for andre med erfaring og interesse i regnskabsaflæggelse, revision og god ledelsesskik hos forsikringsselskaber og pensionskasser. Der undervises på master niveau.
Dato 15.11.2017 Download til kalender
Tid 09.00-17.00
Sted Radisson BLU Scandinavia, Kbh
Nummer 25003
Undervisere
   
Pris, medlem
kr. 2.990
Pris, ikke medlem kr. 3.990
Efteruddannelsestimer
Revision
4,00
Regnskab
4,00
Skat
Download kursus som pdf