Føj til bestillingsliste
Til bestillingsliste

Ajour! Skat & Moms
Hvor er fælderne henne? Og hvor skal du passe på? Bliv opdateret på den seneste udvikling i regler og praksis inden for skat og moms. Med praktisk afsæt i revisors hverdag sætter kurset fokus på typiske faldgruber og gennemgår de problemområder, som ofte giver anledning til usikkerhed i praksis

Bliv Ajour! - med det sidste nye

• Bliv opdateret i forhold til den nyeste lovgivning og de væsentligste afgørelser på området
• Få operationel viden om skat og moms
• Hvor er fælderne henne? Og hvor skal du passe på?
• Fokus på aktuelle problemstillinger som ofte giver anledning til usikkerhed i praksis

Fokus på ”need to have” viden
Dette kursus giver dig en bred ajourføring, så du er rustet med en solid viden og en god platform inden for skat og moms. Du kommer ikke til at dvæle ved et bestemt nørdet område. Du kommer bredt omkring og får indsigt i de væsentlige ændringer, der sker løbende samt en faglig opdatering på det senest anvendte.

Vi har håndplukket to af landets dygtigste undervisere, der udmærker sig ved deres evne til at formidle kompliceret stof på en forståelig og praktisk anvendelig måde. Erfarne fagfolk, med et solidt kendskab til de praktiske udfordringer, der møder revisor i det daglige – og som ved, hvor skoen trykker.

Vi ønsker at præsentere dig for de mest aktuelle emner. Derfor vil det detaljerede kursusprogram først blive fastlagt umiddelbart inden afholdelse. Kurset afholdes i Nordsjælland, Århus, Odense, København, Kolding og Roskilde. 

Ajour serien er blandt vores bedst evaluerede kurser.

Ajour! serien holder dig opdateret på hovedområderne: Revision, regnskab, selskabsret samt skat & moms. Læs mere på www.fsr.dk/ajour

Undervisningsform
Kurset er en kombination af indlæg, diskussion, cases og eksempler.

Undervisere
Henrik Mørk Pedersen, partner, Deloitte
Niklas Bjerggaard Andersen, , partner, Deloitte

Henrik Mørk Pedersen har arbejdet med moms og afgifter i 22 år, undervist inden for emnet i 18 år, herunder 8 år i FSR-regi. Henrik har rådgivet mange danske og internationale virksomheder, inden for de fleste brancher og i alle størrelser.

Niklas Bjerggaard Andersen har 19 års erfaring med skattemæssig rådgivning af danske og internationale selskaber, koncerner, fonde, foreninger og aktionærer. Han er en særdeles erfaren underviser, herunder i FSR-regi, og er forfatter til en lang række artikler om skatteretlige emner.

Hvad mener dine kolleger i branchen?
”Det er nyttig viden du får med hjem”

”Ajour! kurserne er praktisk orienteret og konkret brugbart. Du for alt for mange spidsfindigheder og detaljer. Hvis underviserne dykker ned i dem, gør de det kun kortvarigt”.

”Det giver stor værdi at få påpeget, hvor vi som revisorer skal være varsomme”

”Hvorfor jeg vil anbefale Ajour! kurserne? Det kan siges ganske kort – det er relevant! ” 

Dine forudsætninger
Kurset er skræddersyet til praktikeren, der gerne vil holde sig opdateret omkring den seneste lovgivning samt overholde de gældende regler på en effektiv måde. Kurset er målrettet efteruddannelse til godkendte revisorer og deres mest erfarne medarbejdere (+5år). Der undervises på masterniveau.
Dato 04.12.2017 Download til kalender
Tid 08.30-16.30
Sted Scandic, Roskilde
Nummer 25015
Undervisere
   
Pris, medlem
kr. 2.990
Pris, ikke medlem kr. 3.990
Efteruddannelsestimer
Revision
Regnskab
Skat
8,00
Download kursus som pdf