Føj til bestillingsliste
Til bestillingsliste

Ajour! Selskabsret
Med afsæt i revisors hverdag giver dette kursus en bedre og opdateret forståelse af revisors opgaver og erklæringer i forbindelse med selskabsretlige transaktioner, således at du undgår typiske fejl og faldgruber.

Udbyttet af kurset

• Du bliver opdateret på de seneste ændringer af selskabsloven – hør f.eks. om det nye register over reelle ejere og selvfølgelig lovliggørelsen af ”kapitalejerlån”
• Du bliver bedre til at rådgive dine kunder om selskabsretlige forhold
• Du undgår typiske fejl og faldgruber i forbindelse med selskabsretlige erklæringer og transaktioner

Kursusbeskrivelse
Selskabsretlige erklæringer kan være et vanskeligt og potentielt ”farligt” område for revisor at beskæftige sig med. Mange afgørelser fra Revisornævnet vedrører således selskabsretlige forhold.

På dette kursus bliver du klædt til at undgå typiske fejl og faldgruber i forbindelse med selskabsretlige transaktioner og får styrket din evne til at anvende de selskabsretlige regler korrekt.

Undervisningsform
Foredrag med inddragelse af praktiske eksempler og diskussion.

Underviser
Jesper Seehausen, seniorkonsulent, cand.merc.aud., ph.d., LL.M., Faglig udviklingsafdeling, Beierholm og medlem af FSR – danske revisorers selskabsretsgruppe.

Underviseren får topkarakter
Vores kursister i efteråret 2015 og 2016 gav Jesper Seehausens undervisning top-karakter. Det faglige niveau og formidling blev evalueret til 4.94 (på en skala fra 1-5) og tilfredsheden med undervisningen lå på 5.

Dine forudsætninger
Du arbejder med selskabsretlige forhold og erklæringer. Kurset er skræddersyet til praktikeren, der gerne vil holde sig opdateret omkring den seneste lovgivning samt overholde gældende standarder på en effektiv måde. Kurset er målrettet efteruddannelse til godkendte revisorer og deres mest erfarne medarbejdere (+5 år). Der undervises på masterniveau.
Dato 20.11.2017 Download til kalender
Tid 08.30-16.30
Sted Scandic Sydhavnen, KBH
Nummer 25025
Undervisere
   
Pris, medlem
kr. 2.990
Pris, ikke medlem kr. 3.990
Efteruddannelsestimer
Revision
2,00
Regnskab
6,00
Skat
Download kursus som pdf