Føj til bestillingsliste
Til bestillingsliste

DANICA heldagsmøde - kun for medlemmer
Heldagsmøde, kun for medlemmer af FSR-danske revisorer

Indhold
DANICA heldagsmøderne er opfølgeren til ”Hajfyldt Farvand 2016”. Vi tager igen aktuelle emner op med flere forskellige foredragsholdere. Vi bruger halvdelen af dagen til at gå i dybden med pension, som der sidste år var stor interesse for at få yderligere viden om. Vi ser også på nyheder indenfor området, herunder især, at regeringen og Dansk Folkeparti har indgået en ny aftale om pension, som også får betydning for revisors rådgivning i fremtiden.

En ny persondataforordning er på vej, og vi ser på de vigtigste elementer, så du og dine kunder kan blive parat til maj 2018.

Crowdfunding bliver i stigende grad brugt til finansiering. Men hvordan fungerer crowdfunding, og hvilke opgaver har revisor?

DANICA møderne er kun for medlemmer. For kun 1000 kr. får du 7 efteruddannelsestimer. Der udsendes ikke kursusmateriale inden heldagsmøderne.

Pris pr. deltager:  2.887 kr.
Rabat*   1.887 kr.
Din pris  1.000 kr.
Prisen er excl. moms

* Vores samarbejdspartner Danica Pension er sponsor for heldagsmødet, og derfor kan FSR - danske revisorer helt ekstraordinært tilbyde en rabat, således at din pris er 1000 kr. ex. moms pr. deltager.

Udbytte
Du bliver opdateret om væsentlige nyheder om pension, du får overblik over udfordringerne i forbindelse med de nye persondataregler og du får indblik i og viden om crowdfunding.

Undervisere
Du møder bl.a. Chefrådgiver Hans Ejgil Thinghuus Jensen fra Danica og direktør Andreas Christensen fra Lendino.


Dato 13.09.2017 Download til kalender
Tid 09.00-16.00
Sted Danica Pension, Ringe
Nummer 25092
Undervisere
   
Pris, medlem
kr. 1.000
Pris, ikke medlem kr. 1.000
Efteruddannelsestimer
Revision
Regnskab
3,00
Skat
4,00
Download kursus som pdf